Miért pont Miele?

A Miele több mint 116 éves tapasztalattal állítja elő még mindig Németországban háztartási gépeit,többek között mosógép,mosogatógép,szárítógép,vasaló,porszívó,tűzhelyek,
főzőlapok,páraelszívók stb.
A legfőbb alapelvűk a minőség ,a hosszú élettartam, a megbízhatóság.
Mondható hogy a Miele ipari gépeket készít a lakossági fogyasztók számára.
A burkolat tűzzománcozott készülékház ami soha nem fog elrozsdásodni.
A belsejében minden fém ami hosszú müködést élettartamot eredményez illetve ezáltal könnyen szerelhető javítható.
Rendkívűl csendesek,hatékony tisztítás már alacsonyabb hőfokon is.
A fiatalabb Miele softronic mosógépeket textíl kímélő(méhsejtdobbal) szerelik A Miele szabadalmaztatott textilkímélő mosógépdob méhsejtcellás kialakítású. Ez a dobszerkezet finom vízréteget képez a textíliák és a dob belső felülete között, amelyhez a ruhák nem tapadnak hozzá, hanem finoman végigsiklanak a felületén. A Miele textilkímélő mosógépdobban mosott ruhák élettartama hosszabb, emelett a tisztítás is kíméletesebb..
A gépek osztrák és magyar háztartásokból valóak,azokat kitakarítjuk leszervízeljük.
ipari minőség…..
korrekt, jó áron, célom vevő elégedett legyen,
Minden gépre 6 hónap garanciát biztosítunk, bármilyen meghibásodás esetén.

Miele mosogatógépekről.

Mosogatógépek általában 3 tálcás kialakításúak ami azt jelenti ,hogy az evőeszközök egy 3.felső tálcán helyezkednek el,ezért az evőeszköztartó kosár nem foglal helyett az alsó tálcán.Ezáltal sokkal több edényt lehet belerakni.A középső kosár magasságát mindegyikben állítani lehet. A lapátok könnyen kivehetőek ez által tisztíthatóak.
Minden beépíthető mosogatógéphez adunk szerelő keretet amivel a bútorlapot könnyen fel lehet szerelni az elejére.
Csendesen és szépen mosogatnak,nincs szükség az edényt előtte elöblíteni hisz ez a mosogatógép dolga.
Általában 10-16 l-es a vízfogyasztásuk illetve kb 1 kw az energiafogyasztás egy program alatt.

Miele szárítógépekről

Szárítógépeknek 2 változata létezik
Kondenzációs
Légkifújós/légkivezetéses

Kondenzációs

azaz tartályos szárítógépek egy tartályba gyűjtik össze a nedveséget a ruhából vagy akár egy vékony csövön keresztül is kivezethető pl lefolyóba.Ezáltal ezek párát nem fújnak ki csak száraz meleg levegőt.Így a lakás bármely helységébe tehetők.
A sokfajta programnak köszönhetően kiválaszthajuk, hogy milyen szárazra szeretnék a ruhát szárítani
Szekrényszáraz
Enyhén nedves vasalás könnyítő program
Kíméletes szárítás alacsonyabb hőfokon vékonyabb ruhákhoz
Pamut szárítás
20 perc hideg-meleg levegő
Egy kondenzációs szárítógép 1200-as fordulatú mosógépnél kb 1-1,5 óra alatt szekrény szárazra szárítja a ruhákat.Vagyis 2-3 óra alatt ki van mosva és már a szekrénybe vannak a kész ruhák.
A szárítógépekkel a vasalást is mellőzhetjük hisz szinte gyűrődésmentesre szárítják a ruhákat.Ezzel megspóroljuk a vasalásra szánt időt és energiát.Rendkívűl hasznos ahol télen gondot okoz a penészedés mivel a levegőn száradt ruhákból rengeteg víz távozik.
A kondenzációs szárítógépeken belül kifejleszteték a hőszívarttyús szárítógépeket. A hőszivattyús technológiának köszönhetően a Miele szárítógépe 50 százalékkal kevesebb energiát használ föl, mint általában a kondenzációs szárítógépek. A berendezésbe épített nagyhatású szűrőrendszer miatt a hőcserélőt nem kell karbantartani, ezzel is csökkentve az üzemeltetés költségeit.

Légkivezetéses szárítók

Ezt a fajta szárítót azoknak ajánlom akik meg tudják oldani a pára külső légtérbe való kivezetését.Ezt egy 110 mm-es csövön keresztűl kell megoldani amit akár 1,5 m magasságba is el lehet vezetni.Ez a fajta szárítás sokkal energia takarékosabb mint a kondenzációs,mivel nem kell a nedvességet lekondenzálni hanem egy az egyben kinyomja a légtérbe.kb 10-20 perccel hamarabb meg is szárítják a ruhákat. A szárítógépben száradt ruhák rendkívűl puhák lesznek mivel a szárítás közben fellazulnak az anyag szálai.A szárítógépben száradt törülközőkkel szinte öröm a törülközés.
Mérete mindegyiknek 60x60 és 85 cm,
Miele mosógéppel toronyba építhető ,egy összeszerelő kerettel vagy anélkül is